Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Διονύσης Κατηφόρης

 
Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Διονύση Κατηφόρη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου που θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή και στις επόμενες εκλογές. «Ο Διονύσης είναι από τη φύση του μαχητής. Αυτό ήταν το χάρισμα που τον ανέδειξε πρωταθλητή στις παλαίστρες. Παράλληλα όμως, είναι ένας σεμνός και μετρημένος άνθρωπος που θέτει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει. Προσφέρει πολλά στη νεολαία του τόπου μας ως προπονητής. Εμπνέει τους αθλητές του με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τους καθοδηγεί ώστε να γίνουν καλοί αθλητές, αλλά και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Διονύσης Κατηφόρης δήλωσε.
«Είμαι στο πλευρό του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, καθώς υποστηρίζω απόλυτα τη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται για την ανάπτυξη και τη θετική προβολή του τόπου μας. Θεωρώ τιμητική τη συμμετοχή μου στο σπουδαίο έργο του και θέλω μαζί να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το μέλλον των παιδιών της πόλης».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ
-Εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου από το 2019 με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Χρήστου Παππού
-Γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι με την οικογένειά του. Είναι 44 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών
-Απόφοιτος Λυκείου, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Πάλης, από τη Σχολή Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
-Ως αθλητής της ελληνορωμαϊκής, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με διεθνείς τίτλους σε Βαλκανικούς (2ος), Μεσογειακούς (3ος) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (9ος)
-Από το 2012 έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της παλαιστικής ομάδας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, φθάνοντας τους αθλητές του σε επίπεδο σημαντικών εθνικών και διεθνών διακρίσεων στην Ευρώπη, σε Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου