Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ευάγγελος Τσεβάς


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ευάγγελου Τσεβά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο με επιστημονική γνώση στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε την τρέχουσα τετραετία την πόλη από το αξίωμα του Τοπικού Συμβούλου. «Είναι ένα αφοσιωμένο στέλεχος της παράταξής μας που διακρίνεται για την προσήλωσή του στο στόχο μας. Γνωρίζοντάς τον από τα μαθητικά του χρόνια έχω αντιληφθεί ότι διαθέτει τη θέληση και την επιμονή για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Τσεβάς δήλωσε.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο μας για την υποστήριξή και την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά προς το κοινό μας στόχο. Γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα "έχει βαριά φανέλα", είναι όμως ποτισμένη σε ιδέες που ενώνουν και κερδίζουν.
Γνωρίζω τον Δήμαρχο μας από τα μαθητικά μου χρόνια καθώς έχω υπάρξει μαθητής του. Γνωρίζω επίσης ότι οι σκέψεις του συνδέονται με τα λόγια του και πώς τα λόγια του μετατρέπονται σε πράξεις και αυτό δημιουργεί την αληθινή ευημερία για την κοινότητά μας.
Δεσμεύομαι να επιδείξω αφοσίωση και αποφασιστικότητα στον στόχο μας για την ευημερία της κοινότητάς μας. Με την υποστήριξη των κατοίκων και την επιμονή μας να συνεργαζόμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για την περιοχή μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΒΑΣ
-Ο Ευάγγελος Τσεβάς έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Φυλή
-Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Κοινωνική Πολιτική των ΟΤΑ και τις λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
-Σήμερα εργάζεται σαν διοικητικός υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ
-Είναι εκλεγμένος Τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από το 2019

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου