Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χαραλάμπους (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί, εδώ και δέκα χρόνια, μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. «Αγαπάει τον τόπο μας και έχει δείξει προσήλωση στην προσπάθειά μας και ομαδικό πνεύμα. Συμμετέχει στο γονεϊκό κίνημα και στον αθλητισμό με θετική ενέργεια και χαμόγελο», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε.
«Είμαι μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα τελευταία 10 χρόνια με τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού. Είναι τιμή για εμένα που και σε αυτές τις εκλογές μου πρότεινε να είμαι, εκ νέου, αυτή την φορά υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου. Πιστεύοντας στον αγώνα του Δημάρχου μας, για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, τα όνειρα και τους στόχους του για το αύριο, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
•Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι
•Συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος
•Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Προσωπικού ALPHA BANK, εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Τραπεζικών Υπαλλήλων (ΟΤΟΕ) και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ)
•Ήταν Πρόεδρος στο 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
•Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων
•Ταμίας του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ και γενικός αρχηγός του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου
•Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου