Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαρία-Ελένη (Μαριλένα) Καγκελίδη


 



Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας-Ελένης (Μαριλένας) Καγκελίδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα, η οποία αγαπά τον τόπο της και θέλει να βοηθήσει. «Η δύναμη της παράταξής μας είναι τα νέα παιδιά που διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και όραμα για το Δήμο μας. Δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Η Ελένη είναι ένα από αυτά τα νέα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Μαρία-Ελένη Καγκελίδη δήλωσε ότι αποτελεί υποχρέωση, αλλά και τιμή για κάθε νέο άνθρωπο να ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου του. «Η πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να βρεθώ στο πλευρό του ήταν πολύ τιμητική γιατί έχει κάνει σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της πόλης μας», τόνισε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ
-Κατοικεί στα Άνω Λιόσια
-Τελείωσε το Λύκειο Φυλής
-Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)
-Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα ειδικής αγωγής
-Μιλάει Αγγλικά
-Εργάζεται σε εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της, όπως ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά, αγωγή και φύλαξη παιδιών, παιδικές κατασκηνώσεις κλπ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου