Με 41 πτυχιούχους το «Start Smart» της Ελένης Πετροπούλου ξεκινά σήμερα την 16η σχολική χρονιά! - Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

Προσφορά: Δωρεάν όλο το χρόνο η τάξη η A’ JUNIOR!

 

Το Start Smart School ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στο Δήμο Φυλής, με ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις που αγγίζουν το 100%.


Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσει ένα παιδί τα αγγλικά;

Η Ελένη Πετροπούλου απαντά: από την ηλικία των 6 ετών στην τάξη Pre Junior με μαθητές της Α’ δημοτικού. Χρησιμοποιούν 2 βιβλία ειδικά για την τρυφερή ηλικία τους και η εκπαίδευση εστιάζει στην όραση και την ακοή, και όχι τόσο στη γραφή. Οι μαθητές δεν έχουν διάβασμα για το σπίτι και το μάθημα γίνεται μια φορά την εβδομάδα. Αυτή η επαφή είναι πολύ σημαντική για την ομαλή μετάβαση σε μια νέα γλώσσα…

Δωρεάν δίδακτρα στην A’ JUNIOR, σε μια εποχή όπου όλα είναι πιο ακριβά;

Σίγουρα αναλαμβάνουμε ένα μεγάλο κόστος ως επιχείρηση αλλά στην εποχή μας χρειάζεται να δείχνεις και το κοινωνικό σου πρόσωπο. Είναι μια επένδυση για το Κέντρο μας η επαφή και η γνωριμία με τους νέους γονείς, που θα μας εμπιστευθούν τα παιδιά τους για την εκπαίδευση τους. Έτσι, χτίζουμε τις βάσεις των παιδιών στα αγγλικά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των γονιών, τονίζει η διευθύντρια σπουδών του Κέντρου.

Τι είναι το έξυπνο στυλό;

Από πέρυσι, το Start Smart School ζηλεύει τους μαθητές του και συγκεκριμένα το πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία! Το «έξυπνο στυλό» διαβάζει και μιλάει τα βιβλία! Το έχουν οι μαθητές στο σπίτι και τους βοηθάει στο να κάνουν ακουστικές ασκήσεις, πέρα από όλα τα άλλα! Είναι σκέτη μαγεία! Κι αν κάποιος γονιός το επιθυμεί, το έξυπνο φωνητικό στυλό συνδέεται και με εφαρμογή στο κινητό, όπου εκεί ζωντανεύει όλο το διαδραστικό βιβλίο που διδάσκεται μέσα στην τάξη!

Πώς επιλέγουμε Κέντρο Ξένων Γλωσσών;

Η Ελένη Πετροπούλου αναφέρει: Ξεκινώντας από το διαδίκτυο! Οι γονείς πλέον μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου και να μάθουν ότι περισσότερο μπορούν. Να ρωτήσουν φίλους για τη δουλειά που γίνεται σε αυτό αλλά να σχηματίσουν και προσωπική άποψη, μετά από επίσκεψη, μαζί όμως με το παιδί τους, το οποίο θα περάσει στους χώρους του μια ολόκληρη χρονιά. Να προσέξουν τους επιτυχόντες και να ρωτήσουν τι πτυχία δίνονται στα παιδιά. Στις εξετάσεις ποιων Πανεπιστημίων συμμετέχει το φροντιστήριο. Να μην διστάσουν να εκθέσουν ότι απορία έχουν στον υπεύθυνο σπουδών και να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους θα αντιμετωπίζεται σαν μοναδικό και όχι ως ένα ακόμη παιδί από το πλήθος. Ο αριθμός των μαθητών μέσα στην τάξη, για ευνόητους λόγους, είναι πολύ σημαντικό να είναι ολιγομελής. Τα βιβλία να είναι ικανά να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών και να αποτελούν σημαντικά εργαλεία για να πετύχουν το ζητούμενο: να αγαπήσουν και να μάθουν την ξένη γλώσσα. Το Κέντρο να προσφέρει και ψυχαγωγία με διάφορες δράσεις εκτός φροντιστηρίου μέσω του θεάτρου και των χώρων ανάπτυξης της δημιουργικότητας των παιδιών. Τέλος, έχοντας κάνει την έρευνά τους, να εξετάσουν και να επιλέξουν εκείνο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Πληροφορίες: Πίνδου 71, Άνω Λιόσια (έναντι κλειστού Δροσούπολης). www.startsmart.gr / τηλ: 2102486652 / 6972052668

Οι εγγραφές στο Start Smart School θα γίνονται έως τις 15 Σεπτεμβρίου (18:00-20:30) και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου 2023.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου