Στην αντικατάσταση και μόνωση της στέγης στο 4ο νηπιαγωγείο Ζεφυρίου προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

 Στην αποξήλωση και αντικατάσταση της στέγης στο 4ο νηπιαγωγείο Ζεφυρίου προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, υλοποιώντας δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προς τους συλλόγους διδασκόντων και γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης του σχολείου κρίθηκε αναγκαίο λόγω της παλαιότητας να αποξηλωθεί και να αντικατασταθεί η κεραμοσκεπή καθώς παρουσίασε προβλήματα στεγανότητας. Η αντικατάσταση της στέγης, η μόνωση της και η επιδιόρθωση του εσωτερικού ταβανιού ολοκληρώνουν τον κύκλο των παρεμβάσεων για την αναβάθμιση του κτιρίου.


“Με τον Χρήστο Παππού στεκόμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και δίνουμε άμεσα λύσεις σε μικρά κι μεγαλύτερα προβλήματα. Στόχος μας η διαρκής βελτίωση των συνθηκών στις σχολικές υποδομές. Το 4ο νηπιαγωγείο μόλις απέκτησε καινούργια στέγη και είναι έτοιμο και πιο ασφαλές για το εκπαιδευτικό δυναμικό και τους μαθητές. Συνεχίζουμε με όρεξη και εντατική δουλειά τα εκατοντάδες έργα και τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας σε ολόκληρο το Δήμο Φυλής ” υπογράμμισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας.

Το κόστος των εργασιών καλύφθηκε με δαπάνη του Δήμου Φυλής ενώ την μελέτη και την επίβλεψη έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου