Βροχή από τρίποντα το Σαββατοκύριακο στην πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων στο 6ο τουρνουά μπάσκετ 3x3

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων, το 6ο τουρνουά μπάσκετ Φυλής 3x3 που συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Η Πάρνηθα» του Δήμου Φυλής, η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Εύνικος και η εταιρεία CityAdv.

Σαράντα ομάδες από όλη την Αττική με περισσότερους από 160 αθλητές αγωνίστηκαν σε 6 ηλικιακές κατηγορίες, 3 ανδρών και 3 γυναικών και έδωσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε σκληρή μάχη για την επικράτησή τους. Συνολικά το διήμερο έγιναν 50 αγώνες ενώ υπήρχαν και άλλα events στην διοργάνωση όπως διαγωνισμό τρίποντου κ.α.

Την ικανοποίηση του για την επιτυχία της διοργάνωσης εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής: «Είμαστε στον 6ο χρόνο του τουρνουά μπάσκετ 3x3 που διοργανώνουμε στο Δήμο και πλέον έγινε θεσμός για τη Φυλή.

Συνεχίζουμε δυναμικά να προωθούμε με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία τις αξίες του αθλητισμού και να στηρίζουμε όλα τα αθλήματα στην περιοχή μας. Ευχαριστώ τους αθλητές που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ και τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης» υπογράμμισε και κατέληξε: «το βλέμμα μας αυτή την ώρα είναι στραμμένο στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που υποφέρουν. Για αυτό το λόγο τα εμφιαλωμένα νερά που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο τουρνουά, θα σταλούν στο πλαίσιο του πνεύματος του αθλητισμού που είναι βαθιά ανθρωπιστικό , στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας μαζί με την υπόλοιπη βοήθεια του Δήμου Φυλής» κατέληξε.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χρήστος Παππούς έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο για την προσφορά του στον αθλητισμό.

«Θα συνεχίζουμε και τα επόμενα χρόνια μαζί αυτή τη δημιουργική πορεία που ξεκινήσαμε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας» δεσμεύτηκε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος που ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του έκανε ο σύλλογος να τον βραβεύσει.

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Εύνικος και στον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δ. Αττικής με την παράταξη Χαρδαλιά Δημήτρη Καμπόλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξη του στον αθλητισμό και τα ιδεώδη του.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η πρώην παίκτρια του survivor Έλενα Κρεμλίδου και η αθλητικογράφος Δήμητρα Ηρειώτου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου