Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αικατερίνη Σιφακάκη

 Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αικατερίνης Σιφακάκη με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας η οποία αγαπά τον τόπο μας και έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς μαζί του. “Είναι μαχήτρια και θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθειά μας. Κατάγεται από την Κρήτη, όμως η Φυλή έγινε γι’ αυτήν δεύτερη πατρίδα και τώρα παίρνει ενεργό μέρος στην αναπτυξιακή δραστηριότητα”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Αικατερίνη Σιφακάκη δήλωσε.

“Στις 8 του Οκτώβρη διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου ώστε να επεκτείνουμε την προσπάθεια του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού να γίνει ο Δήμος μας ακόμα καλύτερος. Πιστεύω πως υπάρχει η πολιτική ωριμότητα για να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι αποφάσεις έργων για ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Όμως η ευημερία και η πρόοδος απαιτούν σκληρή δουλειά. Τώρα είναι η ώρα ώστε η Φυλή να γίνει η κορωνίδα της Δυτικής Αττικής. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνει η Φυλή το βήμα που της αξίζει”.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΦΑΚΑΚΗ


-Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Κρήτη

-Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Ρόδο και στην Κρήτη

-Είναι μητέρα δύο κοριτσιών

-Από το 1990 έζησε στο Ζεφύρι και τα τελευταία οκτώ χρόνια ζει στην Χασιά με τον σύζυγό της Ισίδωρο Λιόση

-Είναι Αγιογράφος με δράση σε Ιερούς Ναούς στο Μενίδι και Ζεφύρι

-Τους καλοκαιρινούς μήνες ασχολείται στον τουριστικό τομέα, καθώς εργάζεται ως Προϊσταμένη Housekeeping σε Family Resorts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου