Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ευαγγελία (Λία) Καψή- Καπίρη


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Ευαγγελίας (Λίας) Καψή-Καπίρη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια άξια συνεργάτιδά του, εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων που έχει εργασθεί για το καλό των συνδημοτών μας. «Η Λία είναι σοβαρή και μεθοδική και πάνω απ’ όλα αγαπάει τον τόπο μας και εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ήταν το 2014 και το 2019 στην πρώτη γραμμή και θα είναι και τον προσεχή Οκτώβριο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της Ευαγγελίας (Λίας) Καψή-Καπίρη δήλωσε.

«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα το τιμητικό κάλεσμα του δημάρχου Χρήστου Παππού να είμαι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων με τον συνδυασμό της Νέας Εποχής για τρίτη τετραετία. Στόχος μου είναι να βοηθήσω , όσο μπορώ , στην συνέχιση των έργων που έχει αναλάβει ο δήμαρχος και η παράταξη, αλλά και στην δρομολόγηση νέων. Θα σταθώ δίπλα στον δημότη για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει η πόλη μας. Όραμά μου είναι να δω τα παιδιά μας, που αγαπώ και νοιάζομαι γι’ αυτά, είτε μέσω της εργασίας μου είτε ως μητέρα δυο παιδιών, να μεγαλώνουν σ’ έναν τόπο με σωστές υποδομές και αξίες. Να μεγαλώνουν σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Είμαι στο πλευρό του Δημάρχου και της παράταξης από το 2005. Ο Χρήστος Παππούς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον τόπο μας. Γνωρίζει τις ανάγκες του και τα προβλήματα του. Είναι μπροστάρης και άξιος των έργων, αφού έχει όραμά του την ανάπτυξη – εξέλιξη του δήμου μας και την καλή ποιότητα ζωής όλων μας. Εμπιστεύομαι το όραμα του και το έργο του.

  • Μαζί και πάλι θα συνεχίσουμε το έργο μας για τον τόπο μας
  • Μαζί και πάλι με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό θα φροντίσουμε για όλους!
  • Δεν παίζουμε με το μέλλον της πόλης μας, δεν παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας!
  • Δώστε μου και πάλι την ευκαιρία να είμαι μάχιμη για την πόλη μας, τα Άνω Λιόσια , μάχιμη για κάθε δημότη!
  • Δηλώνω παρούσα και συνεχίζουμε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) ΚΑΨΗ-ΚΑΠΙΡΗ

-Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και κατάγεται από την Αρκαδία.

-Ήρθε στα Άνω Λιόσια όταν ήταν 5 χρονών. Από τότε μένει στην συνοικία της Άνω Λίμνης. Εδώ μεγάλωσε, εδώ πήγε σχολείο, εδώ μεγαλώνει τα παιδιά της, εδώ έμαθε και βίωσε την εξέλιξη αλλά και τα προβλήματα αυτής της πόλης

-Είναι μητέρα δύο παιδιών, της 19χρονης Μάρως και του 17χρονου Χάρη Καπίρη

-Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση- Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων και marketing και πτυχιούχος β. Λογιστή

-Εργάζεται για τη Δευτεροβάθμια Εκπαιδευτική Kοινότητα

-Το 2014 εκλέχθηκε πρώτη φορά Τοπικός Σύμβουλος στην Δ.Ε Άνω Λιοσίων καθώς και το 2019 εκλέχθηκε ξανά και μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής

-Ιδιαίτερα πολιτικοποιημένο άτομο έχει αναλάβει ενεργό πολιτική και κοινωνική δράση από τα φοιτητικά της χρόνια. Ήταν ταμίας και έφορος-υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Αρκάδων Φυλής «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου και παραμένει μέλος του Συλλόγου. Επίσης ήταν για 8 χρόνια αντιπρόεδρος και γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημ. Σχολείου Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου