Εύσημα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής από στελέχη λιθουανικής αποστολής

Στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, Βίλνιους πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στις υπηρεσίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής. Στα πλαίσια του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Δικτύου (ESN) ανταλλαγής καλών πρακτικών, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας της πόλης του Βίλνιους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες που παρέχει στους δημότες του ο Δήμος Φυλής, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και το πρότυπο λειτουργίας του Δήμου Φυλής.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εξής δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ρομά, Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών. Συνομίλησαν με τους υπαλλήλους, έγινε ανταλλαγή απόψεων και πήραν ιδέες ώστε να μπορέσουν να τις εφαρμόσουν στην πόλη του Βίλνιους.

Η λιθουανική αποστολή εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου Φυλής. Ο αρμόδιος εντεταλμένο σύμβουλος κ. Αντωνόπουλος Γεώργιος υποδέχτηκε τα στελέχη της πρωτεύουσας της Λιθουανίας. Η επίσκεψη της πόλης του Βίλνιους συνέπεσε και με τις ημέρες της μεγάλης φωτιάς στο Δήμο Φυλής, οπότε είδαν και από κοντά την αντιμετώπιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Φυλής κατά τις κρίσιμες ώρες που πέρασε η περιοχή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου