Υποψηφιότητα Ευάγγελου Τσεβά με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΒΑΣ
-Ο Ευάγγελος Τσεβάς έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Φυλή
-Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Κοινωνική Πολιτική των ΟΤΑ και τις λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
-Σήμερα εργάζεται σαν διοικητικός υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ
-Είναι εκλεγμένος Τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από το 2019

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο μας για την υποστήριξή και την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά προς το κοινό μας στόχο. Γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα "έχει βαριά φανέλα", είναι όμως ποτισμένη σε ιδέες που ενώνουν και κερδίζουν.
Γνωρίζω τον Δήμαρχο μας από τα μαθητικά μου χρόνια καθώς έχω υπάρξει μαθητής του. Γνωρίζω επίσης ότι οι σκέψεις του συνδέονται με τα λόγια του και πώς τα λόγια του μετατρέπονται σε πράξεις και αυτό δημιουργεί την αληθινή ευημερία για την κοινότητά μας.
Δεσμεύομαι να επιδείξω αφοσίωση και αποφασιστικότητα στον στόχο μας για την ευημερία της κοινότητάς μας. Με την υποστήριξη των κατοίκων και την επιμονή μας να συνεργαζόμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για την περιοχή μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου