Απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωση των τριτέκνων Φυλής για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου

Με το βλέμμα στραμμένο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και με την αισιοδοξία που προκύπτει από τις δράσεις του πολυπληθούς συλλόγου Τριτέκνων Φυλής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου,παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, σε γνωστό κατάστημα εστίασης στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής, η μεγάλη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Πρόεδρος Κλέλια Βαρβαρίγου αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του ανακοίνωσε πως μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί στην εκδήλωση από την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθεί για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Αναφερόμενη στα δέκα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου υπογράμμισε πως πλέον 650 πενταμελής οικογένειες είναι μέλη του ενώ στις σημαντικές στιγμές του συλλόγου σημείωσε τη μείωση κατά 50% που έκανε η Διοίκηση του Χρήστου Παππού το 2016 στα Δημοτικά Τέλη και το νερό για τις τρίτεκνες οικογένειες και την παραχώρηση στέγης στο σύλλογο το 2018 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φυλής .

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στο χαιρετισμό του επαναβεβαίωσε τη σταθερή στήριξή του προς το σύλλογο υπογραμμίζοντας “ ο Δήμος ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους συλλόγους και ειδικά των τριτέκνων” και παρότρυνε τα νέα ζευγάρια να κάνουν περισσότερα από ένα παιδιά. Κατά τα λοιπά ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλό Φθινόπωρο και καλή επιτυχία στους υποψήφιους για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. 

Ειδική μνεία έκανε η κ. Βαρβαρίγου στον εκλιπόντα Ανδρέα Χριστοδουλάκη ο οποίος υπήρξε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου απονέμοντας τιμητική πλακέτα στους γιους του Νίκο και Μανώλη για τη μεγάλη προφορά του πατέρα τους στο σύλλογο.

Ειδική αναφορά έγινε επίσης στους Αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Γιώργο Ραφτέλη στους Αντιδημάρχους Μιχάλη Οικονομάκη και Γιώργο Αβράμη, τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών Φυλής Δημήτρη Πουλιάση και την Περιφερειακή σύμβουλο Γιώτα Παππά που υπήρξαν χορηγοί της εκδήλωσης.

Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία στο πάλκο του πρώην Αντιδημάρχου Φυλής Σπύρου Μπρέμπου ο οποίος μαζί με την ορχήστρα του Βασίλη Πλαβούκου διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου