Υποψηφιότητα Θεοδόση Δρόλια με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ
-Γεννήθηκε στο Ζεφύρι
-Από το ΓΕΛ Ζεφυρίου πέτυχε την εισαγωγή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
-Είναι λογιστής Α’ τάξης και σήμερα εργάζεται στον Όμιλο Καστελόριζο
-Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, από τότε που, με τον Νόμο Καλλικράτη, το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και η Φυλή ενώθηκαν και πλέον αποτελούν τον Δήμο Φυλής.

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, του σημερινού Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο οποίος, με την δράση και την προσφορά του, όλα τα χρόνια έχει επιτύχει μια ευρεία κοινωνική συμμαχία και καθολική αποδοχή.
Μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μου στην συνέχεια και εξέλιξη του έργου του και ενωμένοι να προχωρήσουμε, ξεκάθαρα, μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας για την πόλη μας. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι άνθρωποι να είναι περήφανοι που γεννήθηκαν εδώ και να μπορούν με αισιοδοξία και ασφάλεια να σχεδιάζουν το μέλλον τους.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.
Δηλώνω παρών και υποψήφιος με μια νέα παράταξη, έτοιμος να παλέψω για όλα όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας, με όραμα, με κοινωνική συμμετοχή, για ένα καλύτερο Δήμο Φυλής».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου