Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκίνησε η νέα Αθλητική Χρονιά για τις Ομάδες Μπάσκετ του ΕΥΝΙΚΟΥ


Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα αθλητική σαιζόν για τις Ομάδες Μπάσκετ του ΕΥΝΙΚΟΥ με την συμμετοχή της Γυναικείας, της Αντρικής και της Ομάδας των εφήβων.

Ο Αγιασμός τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο Κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Μ.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροιεδής.

Αμέσως μετά τις ευλογίες του ιερέα, ο συνονόματος του Δημάρχου και Πρόεδρος του ΕΥΝΙΚΟΥ Χρήστος Κ. Παππούς έδωσε τις ευχές του για μια καλή Αθλητική Χρονιά, κάνοντας μια επιγραμματική αλλά ουσιαστική αναφορά στην ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου αλλά και στους μελλοντικούς στόχους αναφέροντας χαρακτηριστικά πως φέτος οι εγγραφές στις ακαδημίες είναι τόσες πολλές ώστε θα χρειαστεί για τις προπονήσεις και νέο γήπεδο. Ο Πρόεδρος καταλήγοντας, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο αλλά και τον Γιώργο Μαυροειδή για την διαχρονική τους στήριξη που ανοίγει νέες ελπιδοφόρες προοπτικές στις Ομάδες Μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μαυροειδής ευχήθηκε με τη σειρά του στους αθλητές και τις αθλήτριες να έχουν μια καλή αθλητική σαιζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση να είναι κοντά τους σε ότι χρειαστούν.

Ο Δήμαρχος Φυλής τέλος, Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον συνονόματο του και πρόεδρο του ΕΥΝΙΚΟΥ για το έργο που γίνεται στον Αθλητικό Σύλλογο και διαβεβαίωσε τους αθλητές όλων των Ομάδων ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Στα ευχάριστα κι εκτός πρωτοκόλλου της λιτής εκδήλωσης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες ευχήθηκαν με εγκαρδιότητα στον Δήμαρχο και στον Γιώργο Μαυροειδή να έχουν καλή επιτυχία στις εκλογές ενώ παρότρυναν τον Χρήστο Παππού όπως και πέρσι ρίξει μερικά καλάθια όπως κι έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν καλό καθώς οι περισσότερες βολές ήταν εύστοχες!

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου