Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Ελένη Παππά


 


Την υποψηφιότητα της οικονομολόγου Ελένης Παππά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας με εξαιρετική καριέρα στον ιδιωτικό τομέα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από το 2014 και θα δώσει με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου. «Καταφέρνει να συνδυάσει την καριέρα της με την αγάπη για το Ζεφύρι και για το Δήμο μας γιατί οραματίζεται, όπως κι εμείς, μια ακόμα καλύτερη πόλη», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Ελένη Παππά δήλωσε.
«Ο τόπος μας είμαστε εμείς. Δύναμή μας η φωνή μας. Η ψήφος του καθενός καθορίζει την αξία της δικής του φωνής. Δώσε αξία στη δύναμή σου. Ζητώ την ψήφο σας για να συνεισφέρω, προσφέροντας τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου, το μεράκι μου για ένα Δήμο που στοχεύει στη διαρκή βελτίωση. Για μια τοπική κοινωνία αντάξια για όλους εμάς. Το Ζεφύρι είναι ο τόπος ζωής μας, όχι μόνο γιατί επιλέξαμε να ζούμε εδώ, αλλά γιατί η διάθεση να τον αλλάξουμε μας δίνει ζωή. Μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον Δήμο μας έχει αρχίσει και από ΕΜΑΣ εξαρτάται η συνέχειά της. Αφιέρωσε ΛΙΓΟ από τον πολύτιμο χρόνο σου για κάτι που σε ΑΦΟΡΑ. Η ΨΗΦΟΣ σου είναι η ΔΥΝΑΜΗ σου».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ
-Μεγάλωσε και κατοικεί στο Ζεφύρι με τον σύζυγό της, Ανυφαντή Κωνσταντίνο, Μηχανολόγο, επίσης από τον ίδιο τόπο και έχουν μια κόρη, μαθήτρια έκτης δημοτικού.
-Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με αντικείμενο «Εφοδιασμός και Διακίνηση προϊόντων» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
-Από 2ο έτος των σπουδών της ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς. Εργάστηκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στον προγραμματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας του τύπου. Κατόπιν στην ΕΤΕΜ Α.Ε., εταιρεία. αλουμινίου του ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΟΔΑΛΚΟ, όπου ανέλαβε την ευθύνη Εφοδιασμού και Διακίνησης Προϊόντων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Υπεύθυνη Συμφωνίας Αποθηκών και Τιμολόγησης στον ΟΜΙΛΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΟY (η γνωστή σε όλους μας SPRIDER), έπειτα στην FAMAR Α.Ε. εταιρεία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων, ως υπεύθυνη προγραμματισμού παραγωγής και συσκευασίας.
-Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως Senior Supply Planner στην SARANTISS A.Ε Ελληνική πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων.
-Ανέπτυξε αξιόλογη κοινωνική δραστηριότητα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου την περίοδο 2019 – 2021, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου από το 2014 και μέλος του ΝΠΔΔ Πάρνηθας την περίοδο 2014 – 2019

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου