Στους αγιασμούς των σχολείων ο Πρόεδρος της Α' ΕΣΕ Γιάννης Κρεμύδας

 





Με τις πιο θερμές ευχές για καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας παρέστη στον καθιερωμένο Αγιασμό σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φυλής.
Ο κ. Κρεμύδας παραβρέθηκε στους Αγιασμούς των 6ου, 3ου, 5ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων, όπου τον υποδέχθηκαν εγκάρδια μαθητές, δάσκαλοι και Σύλλογοι Γονέων.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής τόνισε ότι ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα και στόχους, ένα νέο ταξίδι στη γνώση. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται στα σχολεία από τους διευθυντές και τους δασκάλους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ψυχή και το μυαλό των παιδιών, εκτός από γνώση, θα γεμίσει με εμπειρίες και χαρά.
Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο ίδιος προσωπικά, θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Ο Γιάννης Κρεμύδας κατέληξε.
«Θέλουμε όμορφα σχολεία, εργαζόμαστε καθημερινά με πολλές δυσκολίες για αυτό, για να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια με υπερηφάνεια. Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη. Εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο σε όλους!»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου