Με τη στήριξη του Δήμου Φυλής στο Καζακστάν η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝΣε Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών στο Καζακστάν συμμετείχε, από τις 17 μέχρι τις 28 Αυγούστου 2023, η ομάδα ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.
Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε στις πόλεις Ταράζ (17, 18 και 19 Αυγούστου) και Καρατάου (25 και 26 Αυγούστου). Σκοπός της αποστολής ήταν η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συμπατριώτες μας με τους κατοίκους των δύο πόλεων, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν γεννηθεί στο Καζακστάν.
Πέρα από τα νικηφόρα αποτελέσματα, αυτό που ικανοποίησε τα μέλη της ελληνικής αποστολής ήταν η θερμή υποδοχή και το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Τα δύο αυτά στοιχεία, σε συνδυασμό με την ευχάριστη παραμονή τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Από αγωνιστικής πλευράς, η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο κι επέστρεψε με δύο βαρύτιμα κύπελλα στις αποσκευές της.
Τέλος, εκφράζοντας τα αισθήματα των μελών της αποστολής, ο Γιώργος Ατματσίδης ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για τη στήριξή του και ειδικότερα το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Σονίδη.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου