Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων για τα πλημμυροπαθή παιδιά της Θεσσαλίας


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Με την επιστολή αυτή, θα θέλαμε καταρχάς, να ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται φέτος στους Βρεφικούς και Παιδικούς σταθμούς μας.
Στα παιδιά αυτά, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο ώστε να νιώθουν ασφάλεια, να είναι χαρούμενα και ταυτόχρονα να μάθουν τον κόσμο μαζί μας.
Αυτή τη στιγμή όμως, που τα δικά μας παιδιά ξεκινούν το πρώτο τους σχολείο σε περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς, δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε τα παιδιά των πλημμυροπαθών της χώρας μας, στον Θεσσαλικό κάμπο.

Παιδιά, που σε ένα βράδυ έχασαν το σπίτι τους, το περιβάλλον που μεγάλωναν και ότι μέχρι εχτές θεωρούσαν ως δεδομένο. Έτσι λοιπόν, πήραμε την απόφαση να απλώσουμε χέρι βοήθειας και να προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε για αυτά.

Απευθύνουμε λοιπόν, έκκληση σε όσους γονείς το επιθυμούν, προκειμένου να προσφέρουμε όλοι μαζί, είδη ατομικής υγιεινής στα μικρότερα παιδιά και σχολικά είδη στα μεγαλύτερα.
Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στους χώρους των Σταθμών μας, οι παιδαγωγοί μας συγκεντρώνουν, σε νέες συσκευασίες:

Βρεφικές πάνες
Μωρομάντιλα+
Μπλε και Σπιραλ τετράδια
Μπλοκ ζωγραφικής
Στυλό, Μολύβια, Ξυλομπογιές, Μαρκαδόρους
Γόμες, Ξύστρες
Κασετίνες και Σχολικές τσάντες, σε καλή κατάσταση.
Έχοντας όλοι στο μυαλό μας ότι και ένα μικρό κουτί με μαρκαδόρους ή ένα μπλοκ ζωγραφικής μπορεί να δώσει χαρά σε ένα παιδί, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς των Σταθμών μας, που είναι πάντα παρόντες σε θέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης !!!
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου