Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κωνσταντίνος Μπρέμπος


 
Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κωνσταντίνου Μπρέμπου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, που έδωσε τη μάχη των εκλογών το 2019 και θα βρεθεί, πάλι στην πρώτη γραμμή. «Ο Κώστας είναι ένα έμπειρο στέλεχος της παράταξής μας, που γνωρίζει, άριστα, τα τοπικά προβλήματα και επιδιώκει, ενωτικά, τη λύση τους, με γνώμονα το καλό του τόπου μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπρέμπος δήλωσε.
«Γνωρίζω το Δήμαρχο αρκετά χρόνια καθώς επίσης και το ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει. Έχει αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια, πως, ό,τι οραματίζεται για την ανάδειξη και ανάπτυξη του Δήμου μας, το υλοποιεί επιτυχώς. Με την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στηρίζω την συστηματική δράση του Χρήστου Παππού για έναν τόπο πολύπλευρα αξιοποιημένο που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον σε εμάς και στα παιδιά μας. Για ένα αύριο που θα επικρατεί η αξιοκρατία, η κοινωνική πρόνοια και πρωτίστως η αίσθηση του καθήκοντος. Ένα αύριο όπου η δημοτική αρχή θα υπηρετεί τους δημότες, ώστε όλοι μαζί να προτάξουμε το εμείς έναντι του εγώ».


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΕΜΠΟΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Φυλή
-Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)
-Εκλεγμένος Τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από το 2010
-Εργάζεται ως Διοικητικός υπάλληλος κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
-Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου