Υποψηφιότητα ιατρού Γιώργου Παπάζογλου με Χρήστο Παππού




 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
-Γεννήθηκε το 1968 και κατοικεί στη Φυλή
-Σπούδασε ιατρική και απέκτησε την ειδικότητα του χειρουργού
-Είναι χειρουργός Μαστού, Διευθυντής της Γ’ Κλινικής Μαστού στον όμιλο Υγεία-Νοσοκομείο Μητέρα και υπεύθυνος του Κέντρου Μαστού στην Κλινική Γένεσις Αθηνών
-Ως ιατρός έχει εργαστεί τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα και έχει εισαγάγει καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα του (Cryoablation Treatment- Πιστοποιημένος εκπαιδευτής και εξειδικευμένος χρήστης από το Prosense™ System, 22/03/2017. Ice Cure. Collierville (Tennesse) U.S.A. Caesarea (TEL AVIV) Israel)
-Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εθελοντική βάση και έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις προληπτικής ιατρικής σε νησιά του Αιγαίου καθώς και σε δράσεις στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
-Παντρεμένος με τη Μάρθα Λιόση και είναι πατέρας 5 παιδιών

«Συμμετέχω για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία, ως υποψήφιος στο δήμο μας, γιατί πιστεύω ότι οι λύσεις στα καθημερινά και στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας δεν μπορούν να είναι επιλογές άλλων, αλλά λύσεις από εμάς και για εμάς.
Ζω σ’ αυτή την πόλη και γνωρίζω καλά κάθε γωνιά της και το μαγευτικό βουνό που την περιβάλλει. Θέλω γι’ αυτήν ένα μέλλον που να συνδυάζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του παρελθόντος με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πρόσωπο.
Επέλεξα να συμπορευτώ με το Χρήστο Παππού γιατί η αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας απαιτεί Δήμαρχο με εμπειρία, που αποδεδειγμένα να μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα. Με τις σημερινές προκλήσεις δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ούτε χώρος για πειράματα.
Μπορώ κοιτάζοντάς σας στα μάτια να σας διαβεβαιώσω ότι η απόφασή μου να συμμετέχω στις εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής πηγάζει από την εσωτερική ανάγκη για προσφορά, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θέλω να βοηθήσω το Χρήστο Παππού στον τομέα που πολύ καλά γνωρίζω και να βελτιώσω τις κοινωνικές υποδομές υγείας. Στηρίζοντάς με, μπορείτε να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: Ότι χωρίς μεγάλες υποσχέσεις θα εργαστώ ακούραστα και με συνέπεια για να συνεχίσει ο Δήμος μας την ανοδική του πορεία με ακόμα μεγαλύτερο κοινωνικό πρόσωπο.
Επιδιώκω το διάλογο και η προσωπική επικοινωνία σας θα αποτελέσει για μένα ιδιαίτερη τιμή».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου