Υποψηφιότητα Γιάννη Κρεμύδα με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ

       Γεννήθηκε το 1969 στα Άνω Λιόσια, όπου τελείωσε το σχολείο, δραστηριοποιήθηκε  επαγγελματικά και μένει με την οικογένειά του. Η καταγωγή του είναι από τον Λιά Θεσπρωτίας

       Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γιώτη.

       Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και συνέχισε τις σπουδές του στο μάρκετινγκ και τη θεωρία του διεθνούς management.

       Εργάζεται από το 1988 ως λογιστής, στέλεχος στον οικονομικό/τραπεζικό τομέα σε πολυεθνικές εταιρίες, ενώ υπήρξε στέλεχος στην πρώην Ιωνική Τράπεζα.

       Διατηρεί, από το 2000, δικό του λογιστικό γραφείο στα Άνω Λιόσια.

       Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ από το 2014.

       Από το 2014, επίσης, διατελεί Πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής.

       Στόχος του, η δημιουργία δημόσιων σχολείων που θα λειτουργούν ως πρότυπα σε όλη την Αττική.

       Όραμά του, μια πόλη σύγχρονη, ασφαλής και βιώσιμη, με ανάπτυξη και ευημερία για όλους.


«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σαν Δήμος απαιτούν ενότητα, συλλογική εργασία, καίριες παρεμβάσεις, εξωστρέφεια και διεκδικητικό πνεύμα. Είμαστε παρόντες, μέχρι τέλους, με σηκωμένα τα μανίκια, μαζί με τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, για να καταστήσουμε τον Δήμο Φυλής πρότυπο - σε κάθε επίπεδο. Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, που θα συνεχιστεί την επομένη των εκλογών, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες. Στον μεγάλο αγώνα για τα παιδιά μας, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, τον οποίο έχουμε ξεκινήσει και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ. Με όραμα, αποτελεσματικότητα, ευθύνη, συνέχεια και συνέπεια. Με πίστη και αισιοδοξία ότι ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου