Υποψηφιότητα Κωνσταντίνου Πίνη με Χρήστο Παππού


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΝΗΣ
-Γεννήθηκε το 1993 στην Φυλή (Χασιά). Φοίτησε σε όλες τις σχολικές βαθμίδες σε σχολεία της πόλης, αποφοιτώντας, το 2011, από το ενιαίο λύκειο Φυλής.
-Ξεκινώντας τις σπουδές του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κατάλαβε, ότι με την συμμετοχή στα κοινά και έχοντας ειλικρινή αγάπη και πάθος μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα βοηθώντας έμπρακτα όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το ταξίδι του, με ενεργό συμμέτοχή στην ΔΑΠ - ΝΔΦΚ.
-Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του έκανε την πρακτική του άσκηση στον Δήμο Αθηναίων στο τμήμα "Αστικής Πανίδας" όπου εκεί ασχολήθηκε με τα αδέσποτα ζώα στον τομέα των εμβολιασμών και των ορολογικών εξετάσεων.
-Το 2015 διετέλεσε πρόεδρος του "Συλλόγου Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ" οργανώνοντας διάφορες εθελοντικές δράσεις, όπως για το "Χαμόγελο του Παιδιού", φαρμακευτική βοήθεια στην UNESCO, όπου ο σύλλογος βραβεύτηκε για την προσφορά αυτή από τον ίδιο τον πρόεδρο της, τον κ. Ι. Μαρωνίτη, αλλά και σημαντικές εθελοντικές, περιβαλλοντικές δράσεις στην περιοχή μας.
-Το 2016 εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΦΥΛΗΣ και το 2017-2019 πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΦΥΛΗΣ
-Το 2019-2021 εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και εκπρόσωπος του, στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.
-Το 2020 - 2021 υπηρέτησε ως 'Έφεδρος Αξιωματικός (ΥΠ) του Ελληνικού στρατού εκτελώντας τα καθήκοντα του στον τομέα της Γενικής Διαχείρισης Υλικού και ως ομαδάρχης Διοικητικής Μέριμνας.
-Από το 2022 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία "ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ" ως συντονιστής στο τμήμα παραγωγής και logistics.

H αγάπη και ο σεβασμός για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η αγάπη μου για την πολιτική με οδήγησαν στην απόφαση να σταθώ δίπλα στον Χρήστο Παππού σε αυτές τις εκλογές. Στόχος μου είναι ο τόπος μας να πάει ακόμα πιο μπροστά με ενότητα και όραμα για ένα καλύτερο αύριο κρατώντας ζωντανές τις αξίες τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι στο ψηφοδέλτιο της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ", σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα τον κ. Χρηστό Παππού πρώτα ως τον καθηγητή μου, που στάθηκε δίπλα μου στην κρίσιμη στιγμή της ζωής μου βοηθώντας με να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου και μετά ως τον δήμαρχό μας που αγωνίζεται για τον τόπο μας και είναι δίπλα σε κάθε οικογένεια και σε κάθε συμπολίτη μας που τον χρειάζεται. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου