Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας


 


Την υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη που δίνει καθημερινά μάχες στον κρίσιμο τομέα των Τεχνικών Έργων και της Ενεργειακής Διαχείρισης. «Ο Θανάσης βρίσκεται κοντά μου από τότε που συστάθηκε ο ενοποιημένος καλλικρατικός Δήμος κι αφού προηγουμένως είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Ζεφύρι, όπου κατοικούσε και ο αείμνηστος πατέρας του. Είναι βαθιά πολιτικοποιημένο άτομο κι έχει συνδέσει τη ζωή του με τα κοινά και την κοινωνική προσφορά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Σχίζας δήλωσε.
«Η πολιτική μου διαδρομή σχεδόν μιας δεκαετίας δίπλα στον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, με έχει διδάξει να μην επαναπαύομαι, να μην σταματώ να διεκδικώ, ώστε να μην μένει κανένα έργο ανολοκλήρωτο. Με αυτά ως δεδομένα και με ισχυρή θέληση να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ τα πολύ σημαντικά έργα που έχουμε ξεκινήσει, να διεκδικήσουμε νέα και να αλλάξουμε την εικόνα ολόκληρου του Δήμου, συστρατεύομαι για μια ακόμα φορά δίπλα του και δίπλα στην παράταξή μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Δέσμευσή μου να συνεχίσω, με την ίδια δύναμη, να προσφέρω για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μου και την ευημερία των συμπολιτών μου. Για έναν Δήμο με σύγχρονες και άρτιες υποδομές».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
-Από το 2010 μέχρι σήμερα, εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή».
-Το 2013 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φυλής.
-Το 2014 εκλέγεται και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή».
-Τον Σεπτέμβριο του 2014 αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων Υποδομής.
-Το 2019 εκλέγεται ξανά Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή» και αναλαμβάνει εκ νέου τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Διαχείρισης του Δήμου Φυλής.
-Από το 2014 είναι μέλος του ΔΣ του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).
-Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση και είναι ιδρυτικό μέλος της Τράπεζας Αίματος για το παιδί.
-Κατοικεί στο Ζεφύρι, είναι παντρεμένος με την Ηπειρώτισσα Δήμητρα Σταυροπούλου και πατέρας τριών παιδιών, του Κωνσταντίνου, της Ιωάννας και της Δάφνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου