Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος


 

Την υποψηφιότητα του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργου Κούρκουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του που προσφέρει, καθημερινά, στην προσχολική αγωγή. «Έχει κατορθώσει να μη μένει ούτε ένα παιδί έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Παράλληλα, όντας ένας εκ των αρχαιοτέρων δημοτικών συμβούλων, συμβάλει με την εμπειρία του σε όλα τα θέματα του Δήμου», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κούρκουλος δήλωσε.
«Ο Χρήστος Παππούς είναι ο Δήμαρχος που από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, μου εμπιστεύθηκε την ευαίσθητη θέση του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών. Μαζί δώσαμε τη μάχη για την αναβάθμιση των δομών που απευθύνονται στα παιδιά μας, καθώς και για την κατασκευή του νέου Παιδικού Σταθμού που είναι έτοιμος να λειτουργήσει στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ
-Κατοικεί στο Ζεφύρι από το 1963, με καταγωγή από την Κέρκυρα
-Είναι εργοδηγός ηλεκτρονικός
-Η ενασχόλησή το με τα κοινά άρχισε το 1982 και από το 1994 μέχρι το 2002 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου
-Τη διετία 1997-1998 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζεφυρίου, αλλά και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ζεφυρίου
-Στην παραπάνω διετία ίδρυσε το Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο (ΔΑΣ) Ζεφυρίου, ώστε να δώσει αγωνιστική διέξοδο στη νεολαία της πόλης, μέσω της συμμετοχής του σωματείου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος στην ιστορία του.
-Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του ενοποιημένου Δήμου Φυλής και Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου

-Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου