Mε 4 Βραβεία! επέστρεψαν οι Υπερφωτισμένοι από τους 6ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων του ΘΕΣΜΑ στη Σπερχειάδα

Οι Υπερφωτισμένοι επέστρεψαν από τους 6ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων του ΘΕΣΜΑ, για 4η συνεχή χρονιά φέτος, με 4 Βραβεία!
🏆 Γ' Καλύτερης Παράστασης Κοινού
🏆 Β' Γυναικείου Ρόλου
στη Βίκυ Δημητρακοπούλου για το ρόλο της Κατερίνας
🏆Καλύτερης Αφίσας
στην Αλεξάνδρα Γαμπιεράκη (για 2η φορά μετά το Βραβείο για το La Nona)
🏆Καλύτερου Προγράμματος
στη Λιάννα Βασιλάρα
Ευχαριστούμε ιδιατέρως τον Κώστα Μέρρα, τους διοργανωτές και όλα τα μέλη του ΘΕΣΜΑ για την άψογη φιλοξενία και την αγάπη τους στην Ομάδα μας, την ημέρα της παράστασης αλλά και χθες, τη βραδιά της Απονομής των Βραβείων!
Ευχαριστούμε θερμά το Κοινό και την Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ για τα Βραβεία αυτά αλλά και για θετικά σχόλια που δεχτήκαμε για το κείμενο του έργου Prana, Μια Ενεργειακή Κωμωδία που έγραψε ο σκηνοθέτης μας Γιάννης Γαλανόπουλος και που παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά!
Γενικά, οι εντυπώσεις που άφησε η παράστασή μας ήταν πολύ καλές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έργο μας αγαπήθηκε, ανάμεσα σε τόσα σπουδαία και καταξιωμένα έργα!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις Ομάδες που διαγωνίστηκαν φέτος μαζί μας!
Συγχαρητήρια σε όλους μας τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη Σπερχειάδα:
Τη Μάριαν Κατσίγιαννη
Τη Σοφία Γκαραβέλα
Τη Σοφία Παπαδοπούλου
Τον Σπύρο Μαυρή
Τον Γιάννη Γαλανόπουλο
Τη βραβευμένη πλέον πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό της Ομάδας μας, Βίκυ Δημητρακοπούλου!
Και φυσικά το μεγάλο έλληνα ηθοποιό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΖΑ για τη συμμετοχή του μέσω ήχου!
Ευχαριστούμε για τους άψογους ήχους και φωτισμούς τον Κωνσταντίνο Κοσμά!
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Τεχνικό Γραφείο του Γιώργου Αβράμη στα Άνω Λιόσια για τη μεγάλη χορηγία που πρόσφερε στους Υπερφωτισμένους σε αυτό το Φεστιβάλ, καλύπτοντας όλα τα έξοδα της μεταφοράς του σκηνικού μας με φορτηγό στη Φθιώτιδα, προκειμένου να παρουσιαστεί το έργο μας με το πλήρες σκηνικό του!
Ο Γιώργος Αβράμης είναι νυν αντιδήμαρχος Φυλής και εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Τον ευχαριστούμε για αυτή τη σημαντική χορηγία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου