10ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων: Όχι στη Βία στα γήπεδα Όχι στα ναρκωτικά Ναι στον Αθλητισμό και στη Ζωή!

Μια υπέροχη αθλητική δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, στο 10ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και σε συνεργασία με τον γυμναστή του σχολείου κ. Γιάννη Κριζαλιώτη και την παρουσία Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας.

Οι αθλητικές επιδείξεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα αθλήματα αλλά και να ενημερωθούν από τους γυμναστές και τους ιατρούς των συλλόγων για τα οφέλη του αθλητισμού. Με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο γονέων ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, με τη σύζυγο του Γιάννα Γιώτη.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες των Συλλόγων καθώς και τους εκπροσώπους τους υποδέχθηκαν κι ευχαρίστησαν ο Διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 10ου Στάθης Μυλωνάς, η Αντιπρόεδρος Μαρία Ντελέκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων.

Το φιλόξενο Δ.Σ του Συλλόγου εξάλλου θέλησε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Γιάννη Κρεμύδα, τον σύλλογο ελληνορωμαϊκής πάλης “Πηλέας”, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Χρήστο Κόλλια και τον κ. Καραμπέκο Σωτήρη, τον σύλλογο καλαθοσφαίρισης “Εύνικος” ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βασίλη Ντάκουρη, τον σύλλογο taekwondo “Ευπυριδες” με εκπρόσωπο τον κ. Παναγιώτη Βαστάκη, τον σύλλογο ρυθμικής γυμναστικής “Αίολος” με εκπρόσωπο την κα. Μαρίνα Τράμπα, τον “Πανλιοσιακό” σύλλογο με εκπρόσωπο την κ. Φωτεινή Κόκκινου και τον σύλλογο κολύμβησης Albatros με εκπροσώπους τον κ. Δημήτρη Μωραΐτη και την κα. Χλίβα Κατερίνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου