Ξεχωριστή τιμή για τον Χρήστο Παππού η παραλαβή πλακέτας από την 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δεν περίμενε πως το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2023, θα βρισκόταν στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών στην Ελευσίνα, για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον Διοικητή της 1ης Ε.Μ.Α.Κ Αρχιπύραρχο Χρήστο Σημιακάκη και μέλη της Μονάδας.

Και δεν το περίμενε όπως υπογράμμισε κατά τη φιλική συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, γιατί απλά, έπραξε το αυτονόητο. Ικανοποίησε το αίτημα τους για τον εξοπλισμό του Γυμναστηρίου της Μονάδας με σύγχρονα όργανα γυμναστικής που είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.

Έτσι όταν άκουσε από το στόμα τους τη λέξη “ευχαριστούμε” αντέτεινε πως όλοι εμείς τους χρωστάμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Για όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν για μας, σώζοντας ζωές όπου υπάρχει ανάγκη. Σε μέρη της Ελλάδας, στις πρόσφατες πυρκαγιές, στον πρόσφατο φονικό σεισμό της γείτονος Τουρκίας, στην πολύπαθη Θεσσαλία και όπου άλλου χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο Χρήστος Παππούς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ως ένα ξεχωριστό ανεκτίμητο “δώρο” και διαβεβαίωσε τον Αρχιπύραρχο Χρήστο Σημιακάκη και τους πυροσβέστες του ότι θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο Γραφείο του. Κατά την αναχώρησή του από της 1η ΕΜΑΚ υποσχέθηκε στον Διοικητή και τους άντρες του, πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους, θερμός συμπαραστάτης στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου