Ξεσπά η μητέρα του 8χρονου από το Ζεφύρι: Αυτοί που τον βάφτισαν, οι ίδιοι τον σκότωσαν

 


Πηγή: https://www.protothema.gr/g

Θύμα ενός τραγικού «παιχνιδιού» της μοίρας φαίνεται πως έπεσε το 8χρονο παιδί το οποίο χθες το βράδυ τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στο Ζεφύρι.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, η οποία είδε με τα μάτια της το παιδί να ξεψυχάει μετά το «γάζωμα» των δολοφόνων, δράστης φέρεται να είναι ο νονός του ανήλικου και πρώην οικογενειακός φίλος με τον οποίο είχαν ανοίξει βεντέτα.
Η τραγική μητέρα σε κατάσταση σοκ περιγράφει στο protothema.gr τα δραματικά δευτερόλεπτα μέσα στα οποία οι δύο δράστες πήραν τη ζωή από το αγγελούδι της.


«Τους είδα όλους. Δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μια φορά και εγώ κατάλαβα. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα. Και μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Και μετά κατέβηκαν αυτοί κάτω, έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Καραμπίνα και πιστόλι είχαν. Πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», αναφέρει αρχικά.

Ζεφύρι: Αναβρασμός στον καταυλισμό Ρομά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου (1)
«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Το πήραν στο μάτι. Πρέπει να μπουν μέσα οι δολοφόνοι. Φασαρίες έχουμε, πολλές φορές να μπούν μέσα. Βρήκαν το γιο μου να σκοτώσουν. Και το βάφτισαν και το σκότωσαν. Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν», λέει στη συνέχεια με λυγμούς η μητέρα του 8χρονου ενώ δίπλα της ο πατέρας του ανήλικου θύματος μοιρολογεί για το χαμό του γιου του έχοντας στην αγκαλιά τον μικρό αδελφό του 8χρονου. «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» ακούγεται να λέει ο τραγικός πατέρας και ζητά Δικαιοσύνη για το χαμό του γιου του.
Ζεφύρι: Αναβρασμός στον καταυλισμό Ρομά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου (2)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου