Με τις ευλογίες της Εκκλησίας η νέα Αθλητική χρονιά στον Ακράτητο

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα Αθλητική σαιζόν στη μεγάλη οικογένεια του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος Κοτίνης ενώ στην απέριττη τελετή συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Γυναικείας και της Αντρικής Ομάδας με τους προπονητές τους καθώς και παιδιά των Ακαδημιών.
Ο παπά Νικόλας με την ολοκλήρωση του Αγιασμού προέτρεψε τους αθλητές και τους προπονητές τους, για κάθε προσωπικό ή αγωνιστικό στόχο να επικαλούνται το “Πρώτα ο Θεός” κι όταν τον πετυχαίνουν το “Δόξα σι ο Θεός” κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά.
Με την προτροπή αυτή ταυτίστηκε και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος δεσμεύθηκε να βρίσκεται κοντά στην Ομάδα και τους ανθρώπους της ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του Ακράτητου και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Αποστολόπουλο καθώς και στον επίσης υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Μάρκο Καλαφάτη.
Ο Χρήστος Αποστολόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την ολόπλευρη στήριξή του κι ευχήθηκε στους Αθλητές και τις οικογένειές τους να έχουν υγεία και να μπουν στα γήπεδα με το δεξί και χωρίς τραυματισμούς.
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαραδαλιά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Δημήτρης Καμπόλης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Καλαφάτης.
Αμέσως μετά το τελετουργικό Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος έριξαν μερικά σουτ με τη βοήθεια των αθλητριών της Γυναικείας Ομάδας που κατά την περσινή χρονιά πέτυχαν σερί επιτυχιών κι ανέβηκαν στην Β’ Εθνική.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από τον Αγιασμό και φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου