Χαμόγελα και αισιοδοξία στον αγιασμό του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τις ακαδημίες και την αντρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς, που έγινε στη φυσική του έδρα -το γήπεδο Καματερού - παρουσία του προέδρου του ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργου Μαυροειδή.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Γκούβρας αφού εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που παράλληλα με τις σπουδές ή τη δουλειά τους δίνουν όλη τους την ενέργεια στην ομάδα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Ομίλου και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για τη στήριξή του γιατί όπως είπε “χωρίς αυτή τη στήριξη δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε”. Παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς το σύλλογο και τις ακαδημίες του.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση για τις δραστηριότητες την ενεργητικότητα και τις ακαδημίες και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ενώ επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του αθλητικού οργανισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” προς το σύλλογο.

Ευχές για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης και Γιώργος Αβράμης, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Γιώργος Αντωνόπουλος, Βασίλης Γεωργιάδης και Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο χορηγός της ομάδας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Κώστας Παπαϊωάννου, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καμπόλης(ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ) και Βαγγέλης Χριστοφιλάκης (ΣΓΟΥΡΟΣ) και η υποψήφια τοπικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Κέλλυ Φωκιανού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς π. Ιγνάτιος Μιλτιάδους ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να είναι στο γήπεδο πάντα σε εγρήγορση για την υποδοχή της μπάλας αλλά και ενωμένοι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου