Με βραβεύσεις σημαντικών ανθρώπων του Αθλητισμού ο Αγιασμός του Α.Σ “ΑΡΙΩΝ Φυλής”

Με μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών που απαρτίζουν τα πολυάριθμα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΩΝ Φυλής, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2023, ο Αγιασμός για τη νέα αθλητική περίοδο που τελέστηκε στο Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων, παρόντος του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα του κόσμου η Πρόεδρος του Α.Σ Αρίων Φυλής, Κατερίνα Τσότσου η οποία αναφέρθηκε επιγραμματικά και στους νέους στόχους του Συλλόγου απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες στη Δημοτική Αρχή που στηρίζει ολόπλευρα το έργο του Συλλόγου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής, Αρχιμανδρίτης Τίτος Χρήστου ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα κι έδωσε τις θερμές ευχές του για μια καλή αθλητική περίοδο.

Τις ευχές και τους χαιρετισμούς τους σε παιδιά, γονείς και Σύλλογο, έδωσαν στη συνέχεια ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής καθώς και ο βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος.

Πέρα από την Δημοτική Αρχή και τους υποψηφίους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην εν λόγω εκδήλωση ο ΑΡΙΩΝΑΣ Φυλής και το Διοικητικό του Συμβούλιο, είχε την τιμή να φιλοξενήσει σπουδαίους ανθρώπους από τον χώρο του Αθλητισμού τους οποίους και τίμησε ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για όσα έχουν προσφέρει.

Έτσι τιμήθηκαν:
 • Ο εμβληματικός Δημοσιογράφος – Αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής – (απονομή από Δήμαρχο Χρήστο Παππού)
 • Η Εθνική Ομάδα Κωφών – (απονομή από πρόεδρο ΝΠΔΔ Γιώργο Μαυροειδή)
 • Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Παπανικολάου Χαράλαμπος και οι αθλητές Σεβαστιάδης Δαμιανός και Ράπτης Φίλιππος.
 • Εκ μέρους των αθλητών Δημήτρη και Παναγιώτη Ξανθόπουλου που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβε η Διοικητική Υπάλληλος της ΕΟΚΑ κ. Μαρία Κασβίκη.
 • Εκ μέρος του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Σταυρακάκη Ιωσήφ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Δαυλιάκου Σοφία Τεχνική Σύμβουλος της ΕΟΑΚ. - (απονομή από τον Βουλευτή Δυτικής Ατιικής Λιάκο Ευάγγελο)
 • Η κορυφαία προπονήτρια δισκοβολίας Βασιλική Παναγιωτοπούλου– (απονομή από Σχίζα Αθανάσιο)
 • Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης Στέργιος-Μάριος Μπίλας – (απονομή από Κουράση Χρυσούλα )
 • Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης, Δρασίδου Μαρίλεια – (απονομή από Καμπόλη Δημήτριο )
 • Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κολύμβησης, Κωνσταντίνος Μερετσόλιας – (απονομή από Κούρκουλο Γιώργο )
 • Ο Πανελλήνιος και φέρελπις αθλητής δισκοβολίας – σφαίρας Νικόλαος-Χρυσοβαλάντης Δαρβίρας – (απονομή από Αβράμη Γιώργο )
 • Η Πανελλήνια Αθλήτρια Κλασικού Αθλητισμού και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Άρτεμις Μόκκα (απονομή από Χριστοφιλάκη Ευάγγελο)
 • Εν συνεχεία σε κλίμα συγκίνησης βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ Φυλής. Τα παιδιά που κάνουν την προσπάθεια τους ξοδεύοντας ατελείωτες ώρες προπόνησης μέσα στην πισίνα κυνηγώντας μέσα από την βελτίωση τα όνειρα τους. Είναι οι αθλητές που κατάφεραν με τις υπερβάσεις των γονιών τους και την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Θανάση Μπαζή και Ρένιας Στυλιανάκη να αγωνιστούν στην 2η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης και κάποιοι να διακριθούν.
Πρόκειται για τους:

Βελάγια Βασιλική

Γιαννατσής Γιώργος

Παπαδόπουλος Συμεών

Γελασάκη Νικολέτα

Μπλέτσας Θανάσης και

Τριανταφυλλάκη Αδαμαντία. - (απονομή από τον κ. Βασίλη Σκουντή)
 • Τιμήθηκε επίσης ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τον Κλασικό Αθλητισμό στον τόπο μας όσο κανείς. Έστησε με κόπο τον σύλλογο του και για χρόνια τον διοικούσε με αγάπη, ο Μάκης Τοπαλίδης – (απονομή από την Πρόεδρο του Αρίων Φυλής κ. Κατερίνα Τσότσου)
 • Ιδιαίτερα συγκινητική τέλος, υπήρξε η βράβευση της ψυχής του κολυμβητηρίου. Του αφανή ήρωα Ηλία Μπαζιώτη, ο οποίος ως επικεφαλής συντηρητής εργάζεται αθόρυβα για την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου – (απονομή από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιώργο Μαυροειδή )
Εκτός από τους προαναφερόμενους αιρετούς της Δημοτικής Αρχής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την τελετή του Αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και πολλοί υποψήφιοι για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τιμητικές ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις – χορηγούς του Συλλόγου κι ένα πλούσιο κέρασμα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου