Το μήνυμα του Γιώργου Αντωνόπουλου για το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας

 


Αγαπητοί συμπολίτες,  ως υπεύθυνος μέχρι και σήμερα στη Κοινωνική Υπηρεσία σας παρουσιάζω παρακάτω το ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ                                                                                                                                                      

📌Η Κοινωνική Υπηρεσία στο πλαίσιο της έγκυρης , υπεύθυνης και αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών, θέτει στη διάθεση τους το έντυπο ΄΄Εργο Κοινωνικής Υπηρεσίας΄΄. Η διάθεση του εντύπου έχει ήδη ξεκινήσει  ενώ δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να το προμηθευτούν αλλά και να το αναγνώσουν από την Κοινωνική Υπηρεσία και διάφορα άλλα σημεία.
📌 Στις σελίδες του εντύπου παρουσιάζονται με ένα συνοπτικό , περιεκτικό και ευανάγνωστο τρόπο , όλες οι δράσεις και τα έργα  της Κοινωνικής Υπηρεσίας για μια πόλη σύγχρονη και πρωτοπόρα με επίκεντρο τον άνθρωπο.
📌
Για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής προτεραιότητα υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει  η σωματική και ψυχική υγεία , καθώς και η κάλυψη των βασικών  αναγκών των συμπολιτών μας .
📌 Η Κοινωνική μας πολιτική  με τις Κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες μας , στοχεύει στην στήριξη των συνανθρώπων μας κάνοντας πράξη την Αλληλεγγύη και την προσφορά προς αυτούς με κάθε δυνατό τρόπο. Η Κοινωνική Υπηρεσία λειτουργεί ως ΄΄ONE STOP SHOP''  όπου  ο πολίτης έρχεται με ένα αίτημα αλλά παράλληλα μπορεί να συνδεθεί και να επιλέξει και άλλες υπηρεσίες .
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Δήμαρχο  μας  ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ για την υποστήριξη και καθοδήγηση του,  καθώς τους συνεργάτες  και τους διατεθειμένους υπαλλήλους μου στην Κοινωνική Υπηρεσία , οι οποίοι με τον καλύτερο τρόπο ανιδιοτελώς προσέφεραν τους εαυτούς τους για την εξυπηρέτηση και στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Παρέβλεψαν ακόμη και τους κινδύνους , που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη, τόσο για την προσωπική τους υγεία όσο και γι΄αυτή των οικογενειών τους. Συγχαρητήρια σε όσους υπερέβησαν τους εαυτούς  τους, βλέποντας την εργασία τους καθαρά και μόνο ως λειτούργημα .                                                                                      
                                      Με εκτίμηση ,
                    Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Φυλής
                             Αντωνόπουλος Γεώργιος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου