Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Γεωργιάδη

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ





Την υπερψήφιση του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του Δημάρχου Χρήστου Παππού στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ζήτησε ο Αναπλ. Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης.
Μιλώντας σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023, σε κέντρο διασκέδασης των Άνω Λιοσίων, ο Βασίλης Γεωργιάδης έδειξε την εμπειρία, αλλά και το ενωτικό πνεύμα που τον διακρίνει, καθώς κάλεσε στο βήμα την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη. «Η Ζωή είναι ένα σύμβολο της παράταξής μας, μια εξαιρετική γιατρός που υπηρετεί τους συνανθρώπους μας εδώ και χρόνια. Με το Μιχάλη έχουμε καθημερινή συνεργασία», τόνισε ο Βασίλη Γεωργιάδης, ενώ δεν παρέλειψε να παραχωρήσει το βήμα σε νέους υποψήφιους της παράταξης, όπως ο Νίκος Σοπίδης, ο Φίλιππος Δεμιρκάν, η Σοφία Πουμπουρίδου, η Δέσποινα Ζαπουνίδη, αλλά και η φίλη του Κωνσταντίνα Τηγανούργια- Χριστοπούλου. Την εκδήλωση χαιρέτισε, επίσης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος προέβλεψε ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο Χρήστος Παππούς θα σπάσει, σε ποσοστό ψήφων, το ρεκόρ του Νίκου Παπαδήμα. Παρευρέθηκε και μίλησε με θερμά λόγια για το Βασίλη, ο επιλαχών βουλευτής και συνεργάτης του στην Αναπτυξιακή, Σταμάτης Πουλής, ο οποίος ανέφερε ότι ενώ στις βουλευτικές εκλογές βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τα πολιτικά κόμματα, στις δημοτικές εκλογές οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν πρόσωπα και μάλιστα αυτά που μπορούν να πάνε τα πράγματα μπροστά.
Το εγκώμιο του Βασίλη Γεωργιάδη έπλεξε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τονίζοντας ότι είναι επί σειρά ετών, συνεργάτης, συνάδελφος αλλά και φίλος. Πρόσθεσε ακόμα ότι βρίσκεται, πάντα, στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσει τους συνδημότες του, όπως έκανε, μαζί με όλη τη δημοτική ομάδα, στην πρόσφατη πυρκαγιά, αλλά και στη νεροποντή που επακολούθησε.
Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι ο Βασίλης και όλη η παράταξη αγωνίζονται για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου, ώστε να έχουν, όλοι οι δημότες, δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. «Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα φωτοβολταϊκά και έχουν εγγραφεί 1.900 οικογένειες στην ενεργειακή κοινότητα», τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους τους παρισταμένους να παρευρεθούν και στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Μητροπόλεως, όπου θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της δημοτικής περιόδου καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.
Στο πλευρό του Βασίλη Γεωργιάδη βρέθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του Άγγελος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, συγγενείς και εκατοντάδες φίλοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί του, σε μια αξέχαστη βραδιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου