ΚΚΕ Βορειοδυτικής Αττικής: Καμία αξιοποίηση της βάσης στην Ελευσίνα για τους δολοφονικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ισραήλ στην Παλαιστίνη

Σε ανακοίνωσή της η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ σχετικά με τα δημοσιεύματα για αξιοποίηση της αεροπορικής βάσης της Ελευσίνας στους δολοφονικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ισραήλ στην Παλαιστίνη, αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τις επιδιώξεις των ΗΠΑ να αξιοποιήσουν αεροπορικές βάσεις στην Ελλάδα ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, μεταξύ αυτών και η αεροπορική βάση της Ελευσίνας.

Η Ελευσίνα είναι πόλη εργατών, είναι πόλη βιοπαλαιστών που ξέρουν τι θα πει αδικία, δεν προσφέρεται για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ , του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

Η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ καλεί το λαό της πόλης της Ελευσίνας και όλου του Θριάσιου Πεδίου σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα. Καλεί όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς της Δυτικής Αττικής να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της εμπλοκής της Ελλάδας και της παραχώρησης της αεροπορικής βάσης της Ελευσίνας.

Να εκφραστεί η μέγιστη δυνατή καταδίκη. Η λαϊκή πάλη να το εμποδίσει.

Αντί να πληρώσει ο λαός μας την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στο αιματοκύλισμα του λαού της Παλαιστίνης, να το πληρώσει η Κυβέρνηση και όσοι στηρίζουν τον άξονα ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ.

Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.
  • Καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας
  • Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα " Ψαρά"
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  • ΤΩΡΑ αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου