Πλήθος κόσμου στο ύστατο Χαίρε για τον Δημήτρη (Τάκη) Καματερό

Στην προσωπικότητα και στη συμβολή του Δημήτρη Καματερού στα κοινά αναφέρθηκε εκφωνώντας τον επικήδειο του το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Δύο ώρες πριν από την έναρξη της κεντρικής του ομιλίας για τις εκλογές του 2023, ο Χρήστος Παππούς, εμφανώς συγκινημένος, υποσχέθηκε στον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του, ότι ο ίδιος και η παράταξη θα φέρουν σε πέρας το έργο που έχουν από κοινού οραματιστεί.

Στην Εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας ενώ ο Αρχιεαρατικός Επίτροπος Φυλής και Προϊστάμενος του ιερού Ναού π. Τίτος Χρήστου ανακοίνωσε ότι το όνομα του Δημήτρη Καματερού θα προστεθεί με “χρυσά γράμματα” στους μεγάλους ευεργέτες του Αγίου Κωνσταντίνου καθώς ο Τάκης είναι ο δωρητής του παρεκκλησίου που δεσπόζει έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας του.

Η αγαπημένη του σύζυγος Ελένη, ο μοναχογιός του Χρήστος και οι συγγενείς του δέχθηκαν τα θερμά συλλυπητήρια πλήθους κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο φίλος του και Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Φυλής, υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι δεκάδες συνάδελφοι και πολλοί φίλοι που γέμισαν ασφυκτικά την εκκλησία και τον προαύλιο χώρο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου