Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης του Χρήστου Παππού


 

Η παρουσίαση των υποψηφίων αποτέλεσε την κορύφωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2023, στην Πλατεία Μητροπόλεως των Άνω Λιοσίων. Αμέσως μετά την ομιλία του, ο Χρήστος Παππούς υποδέχθηκε τους υποψηφίους στην εξέδρα και τους παρουσίασε στους συνδημότες μας.
Το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ αποτελείται από 127 υποψηφίους, δηλαδή από το μέγιστο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει ο εκλογικός νόμος. Περιλαμβάνει όλα τα σημερινά στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αλλά και πολλούς νέους υποψηφίους.
Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων είναι νεαρής ηλικίας, κάτι που εκφράζει την επιθυμία του Δημάρχου Χρήστου Παππού να αναμιχθεί και να ζυμωθεί στα κοινά η νέα γενιά του Δήμου, η οποία θα πάρει, τα επόμενα χρόνια, τις τύχες του στα χέρια της. Εξίσου μεγάλο ποσοστό αποτελούν οι επιστήμονες, ώστε να αποκτήσει λόγο στη δημοτική δράση η επιστημονική κοινότητα της πόλης. Τέλος, 54 από τους συνολικά 127 υποψηφίους, δηλαδή ποσοστό 42,51 % είναι γυναίκες.
Όπως λέει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, το ψηφοδέλτιο εκφράζει τη συνολική κοινωνική διαστρωμάτωση του Δήμου μας.
«Δεν συμπληρώσαμε, από ματαιοδοξία, το συνολικό αριθμό των υποψηφίων που προβλέπει ο νόμος. Το κάναμε για να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των συνδημοτών μας να βοηθήσουν, από την πρώτη γραμμή, την προσπάθεια που γίνεται. Να απευθυνθούν, προσωπικά και από καρδιάς, στους συνδημότες μας για να ζητήσουν στήριξη στο έργο μας που αποσκοπεί στη συνέχιση της αναπτυξιακής προσπάθειας του Δήμου μας, με καινοτόμα έργα που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής όλων μας”, τονίζει ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος αγκάλιασε όλους τους υποψηφίους και τους ευχήθηκε επιτυχία στον αγώνα τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου