Χαμόγελα και ειδήσεις στον Αγιασμό του Θρασύβουλου στη Φυλή

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου την νέα ποδοσφαιρική σεζόν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Θρασύβουλος Φυλής.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Σταμάτης Αβράμης ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με συμμετοχή στο πρωτάθλημα και υγεία και ευχαρίστησε τον εφημέριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου π. Δημήτριο Παναγακόπουλο που ήταν όπως είπε “ο πρωτεργάτης για την ίδρυση της ακαδημίας” καθώς πριν είκοσι χρόνια παραχώρησε το χώρο που ανήκει στην εκκλησία και ενθάρρυνε τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Ο Σταμάτης Αβράμης ανακοίνωσε πως σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Φυλής το επόμενο διάστημα θα διατεθεί στον Θρασύβουλο Φυλής ένας γυμναστής προκειμένου να λειτουργήσει και ένα τμήμα μεσηλίκων οι οποίοι θα συμμετέχουν σε προγράμματα ήπιας άσκησης.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας ευχαρίστησε τους προπονητές για την αφοσίωσή τους, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και το Δήμο Φυλής για τη στήριξή του.

Συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ομάδας για την άρτια στελέχωση έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Μίλτος Παπαδήμας και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους αθλητές και τις οικογένειές τους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Δημήτριος Παναγακόπουλος ο οποίος έκανε λόγο “για αθλητές της πίστεως και των αγώνων που πρέπει να είναι πάντα μονιασμένοι και ενωμένοι” και ευχήθηκε καλή δύναμη στους αθλητές , τους προπονητές, τη διοίκηση της ομάδας και τους γονείς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου