Ολοκληρώθηκε η πρώτη ανάπλαση στο Ζεφύρι – Στρώθηκαν με κυβόλιθους τρεις κεντρικοί δρόμοι

Ολοκληρώθηκαν τα έργα οδικής ανάπλασης, που είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι, σε τρία κεντρικά σημεία, στο ύψος του ΓΕΛ Ζεφυρίου και πάνω ακριβώς από το Πάρκο Κώστας Λιάρος.
Ο Δήμος Φυλής προχώρησε στην ανάπλαση με επίστρωση κυβόλιθων στις οδούς Παπαφλέσσα έως τη συμβολή της με τη Σωτήρη Πέτρουλα , Σωτήρη Πέτρουλα μέχρι τη συμβολή με την οδό Δημοκρατίας και Βοιωτίας.
Με αυτή την παρέμβαση εκτός από την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής, επιτυγχάνεται λόγω της ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων και δικύκλων, η ασφαλής διέλευση εκατοντάδων μαθητών καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία του Ζεφυρίου το οποίο φιλοξενεί τρία σχολεία.
Παράλληλα με το έργο βελτιώνεται η καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών, ενώ τονώνεται και η τοπική αγορά.


“Με στοχευμένες επεμβάσεις βελτιώνουμε καθημερινά το οδικό δίκτυο του Δήμου μας ώστε να είναι ασφαλέστερο για οδηγούς και πεζούς” υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


“Ήταν ένα έργο που χρειαζόταν η περιοχή και το υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι κάτοικοι και η σχολική κοινότητα. Η γειτονιά έγινε πιο όμορφη και πιο ασφαλής. Συνεχίζουμε με περισσότερες παρεμβάσεις σε όλο το Δήμο και ειδικά στις περιοχές γύρω από τα σχολεία” επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου