Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 (19:00) η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ από το Δήμο Φυλής


Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει από το Δήμο Φυλής η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ. Η σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ 2023 »
Ανακοινώνεται ότι η βράβευση των μαθητών του Δήμου Φυλής που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ κατά το έτος 2023 θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων τη Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2024. στις 7μμ.
Η βράβευση περιλαμβάνει τιμητικό έπαινο και χρηματικό ποσό 200 ευρώ και αφορά κάθε επιτυχόντα που εισάγεται για πρώτη φορά σε Δημόσιο Ελληνικό ΑΕΙ μέσω πανελληνίων εξετάσεων και δεν έχει λάβει ανάλογο βραβείο από τον Δήμο Φυλής στο παρελθόν.
Επιπλέον προϋπόθεση είναι να έχει αποφοιτήσει από Γενικό ή ΕπαγγελματικόΛύκειο του Δήμου Φυλής ή αν έχει αποφοιτήσει από άλλο Λύκειο να είναι κάτοικος του Δήμου Φυλής όπως αυτό θα πιστοποιείται με σχετικά δικαιολογητικά ( έντυπο Ε1 ΑΑΔΕ, λογαριασμός ΔΕΚΟ και δήλωση μόνιμης κατοικίας), τα οποία θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την 31/12/2023 στο e-mail: dimosfylis2e@yahoo.gr

Νίκος Χατζητρακόσιας
Αναπλ. Δημαρχος - Πρόεδρος Β΄ΕΣΕ
Δήμου Φυλής  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου