Στειρώθηκαν συνολικά 80 γάτες το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στην υπερσύγχρονη Κτηνιατρική Στέγη του Δήμου Φυλής

Πιστός στο “ραντεβού” του με τους ζωόφιλους συνδημότες ο Δήμος Φυλής πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023 στειρώσεις σε 80 γάτες στο χώρο της σύγχρονης Κτηνιατρικής Στέγης, στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο συνολικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Φυλής και πραγματοποιείται, από εθελοντές κτηνιάτρους. Στρατηγικός στόχος του φιλοζωικού προγράμματος του Δήμου είναι ο έλεγχος του αριθμού των αδέσποτων ζώων, η προστασία της υγείας και η ευζωία τους.


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης επισημαίνει ότι το Πρόγραμμα στειρώσεων για τους τετράποδους φίλους μας, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και τη νέα χρονιά και μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τις δικές του στους εθελοντές κτηνιάτρους, τους νοσηλευτές, το προσωπικό , τους φιλόζωους και όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου τις στειρώσεις έκαναν οι εθελοντές Κτηνίατροι :

Παλαχαρίδη Λίζα Τεκελης Γιώργος Στούμπου Κατιάννα και η

Φιλόζωη εθελόντρια Παπανικολάου Θεοδώρα

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι εθελοντές Κτηνίατροι:

Αλεξόπουλος Βασίλης, Κουλογιάννη Δήμητρα, Τσιαμαντα Σοφία, Μαζαράκης Σπύρος, Πάντης Γιώργος, Ζιώργας Δημήτρης και Στούμπου Κατιάννα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου