Στη χειροτονία του ιεροδιακόνου Μιχαήλ Γιαννακέλου σε ιερέα, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στη χειροτονία του ιεροδιακόνου Μιχαήλ Γιαννακέλου, η οποία τελέστηκε, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρα, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων, παρευρέθηκε, επικεφαλής αντιπροσωπείας Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Στη διάρκεια του Μυστηρίου επικράτησε στον Ιερό Ναό θρησκευτική κατάνυξη. Κορυφαίες στιγμές η αναφώνηση «Άξιος», από το εκκλησίασμα και οι πατρικές νουθεσίες, προς το νέο ιερέα, από τον πνευματικό του πατέρα κ.κ. Αθηναγόρα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκλήθηκε όταν ο Μητροπολίτης του εμπιστεύθηκε το Ιερό Δισκοπότηρο, προκειμένου να προσφέρει στους ευλαβείς χριστιανούς τη Θεία Ευχαριστία. Μεταξύ των μεταλαβόντων τα Άχραντα Μυστήρια, η μητέρα του χειροτονηθέντος και η σύζυγος του Δημάρχου Κωνσταντίνα Παπαδήμα, η οποία, όπως και όλη η οικογένεια, τρέφουν προς τον Μιχαήλ Γιαννακέλο αγάπη και εκτίμηση.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής το εκκλησίασμα συνεχάρη το νέο ιερέα και αντάλλαξε ευχές με τους εορτάζοντες. Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δέχθηκε ευχές, για την ονομαστική του εορτή, από ιερωμένους, συνεργάτες, φίλους και συνδημότες του.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου