Κάλαντα από την Φιλαρμονική και γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Δήμο Φυλής


Κάλαντα στις γειτονιές και τις κεντρικές πλατείες παιάνισε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής την παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2023, χαρίζοντας γιορτινή ατμόσφαιρα σε Άνω Λιόσια Ζεφύρι και Χασιά.

Στην Πλατεία Άνω Λιοσίων τον μαέστρο Νίκο Καλομοίρη και τους μουσικούς του, υποδέχθηκαν κι αντάλλαξαν μαζί τους θερμές ευχές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ στην Πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, με μέλη του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα στις Κεντρικές Πλατείες των Δημοτικών Κοινοτήτων Άνω Λιοσίων και Φυλής τα παιδιά διασκέδασαν με υπέροχες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με κεράσματα, φαντασμαγορικά φουσκωτά για ξέφρενο παιγνίδι και πρωταγωνιστές τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά των Χριστουγέννων και μεγαλοφιγούρες.

Την ευθύνη των εκδηλώσεων έφερε το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού “η Πάρνηθα”, με τον Πρόεδρο Γιώργο Μαυροειδή να δίνει τις θερμές ευχές του και να καλεί μικρούς και μεγάλους για ξέγνοιαστες στιγμές και την επόμενη Κυριακή 31 Δεκεμβρίου Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία ευχήθηκε από την πλατεία των Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος μοιράστηκε τη χαρά των παιδιών κι αντάλλαξε θερμές ευχές με τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου