Οικογενειακό κλίμα στον Θρασύβουλο Φυλής

 

Σημαντική προσπάθεια καταβάλει και στη φετινή αθλητική περίοδο 2023-2024 ο ιστορικός Θρασύβουλος. Εκτός από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ), έχει εστιάσει στη στήριξη της Ακαδημίας του σωματείου, με στόχο να φέρει στο γήπεδο τα παιδιά της Φυλής. 
Κομβικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια παίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχουν άνθρωποι με εμπειρία και διάθεση κοινωνικής προσφοράς, όπως ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Αβράμης και ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Κόκορης. 
Βασική προϋπόθεση της λειτουργίας του σωματείου είναι η δημιουργία οικογενειακού κλίματος, ανάμεσα στη διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στα ποδοσφαιρικά τμήματα. Κάτι που εκφράστηκε, πρόσφατα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2023, με την παράθεση δείπνου, εκ μέρους της διοίκησης, προς το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Στο δείπνο επικράτησε ευχάριστη ατμόσφαιρα, εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εκφράστηκε, από όλους, η επιθυμία να συνεχίσει το σωματείο την πορεία του με βάση αυτή τη φιλοσοφία, αφού αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει είναι το "ευ αγωνίζεσθαι" και η δημιουργία κινήτρων για υγιή ενασχόληση των νέων της περιοχής με τον αθλητισμό. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου