Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Φιλαρμονική και γιορτινή ατμόσφαιρα στον Δήμο Φυλής και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες


Κάλαντα στις γειτονιές και τις κεντρικές πλατείες παιάνισε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2023, χαρίζοντας γιορτινή ατμόσφαιρα σε Άνω Λιόσια Ζεφύρι και Χασιά.

Στην Πλατεία Άνω Λιοσίων τον μαέστρο Νίκο Καλομοίρη και τους μουσικούς του, υποδέχθηκαν κι αντάλλαξαν μαζί τους θερμές ευχές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ενώ στις πλατείες Ζεφυρίου και Φυλής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Ελένη Λιάκου αντίστοιχα, με μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων.

Ταυτόχρονα στις Κεντρικές Πλατείες των Δημοτικών Κοινοτήτων Άνω Λιοσίων και Φυλής τα παιδιά διασκέδασαν με υπέροχες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με κεράσματα, φαντασμαγορικά φουσκωτά για ξέφρενο παιγνίδι και πρωταγωνιστές τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά των Χριστουγέννων και μεγαλοφιγούρες.

Στη Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στο Πάρκο Κώστας Λιάρος. Με οικοδεσπότη τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, στο κάλεσμα έδωσαν το “παρών” ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και πολύς κόσμος.

Την ευθύνη των εκδηλώσεων έφερε το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού “η Πάρνηθα”, με τον Πρόεδρο Γιώργο Μαυροειδή να δίνει τις θερμές ευχές του, σε συναδέλφους, γονείς και παιδιά.

Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία ευχήθηκε από την πλατεία των Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος μοιράστηκε τη χαρά των παιδιών κι αντάλλαξε θερμές ευχές με τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Ζεφύρι

Χασιά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου