Στην εκδήλωση Μνήμης “Βουρβάχεια 2024” υπό βροχή ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Το “παρών” στις εκδηλώσεις για τη Μάχη του Καματερού, “Βουρβάχεια 2024” έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή τιμήθηκε με κάθε επισημότητα, το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

Η επίσημη Δοξολογία τελέστηκε στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού και η επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Ηρώων όπου δεσπόζει το μνημείο του Ελληνογάλλου Συνταγματάρχη Διονυσίου Βούρβαχη.

Προσκεκλημένος του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Σταύρου Τσίρμπα ο Δήμαρχος Φυλής, παρέστη στις εκδηλώσεις όπου και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Διονυσίου Βούρβαχη.

Παρούσες στην Δοξολογία και στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φυλής, Ελένη Λιάκου και Χρυσούλα Κουράση.

Η συγκίνηση μεταξύ των παρισταμένων κορυφώθηκε κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής και στην ανάκρουση του Γαλλικού και του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Στις τιμητικές εκδηλώσεις συμμετείχαν εξάλλου, εκπρόσωποι της Βουλής, των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας, της Περιφέρειας Αττικής, πολλά μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και πολλοί κορυφαίοι Πολιτιστικοί Φορείς του τόπου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου