Γυναικοκτονία στο Ζεφύρι: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο της 45χρονης

Πηγή: https://www.neolaia.gr/


Το Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξέδωσε ανακοίνωση μετά την κατάληξη της υπόθεσης γυναικοκτονίας στο Ζεφύρι.

Το Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξέδωσε ανακοίνωση μετά την κατάληξη της υπόθεσης γυναικοκτονίας στο Ζεφύρι με τον θάνατο της 45χρονης, που δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα της με εύφλεκτο υγρό.

Στην ανακοίνωσή του για τη γυναικοκτονία στο Ζεφύρι το νοσοκομείο αναφέρει πως κατέληξε η 45χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.Γενηματάς» από τις 8 Ιανουαρίου. Η γυναίκα νοσηλευόταν με θερμικά εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 45χρονη κατέληξε χθες στη Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τη γυναικοκτονία στο Ζεφύρι

«Η γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την δεύτερη γυναικοκτονία μέσα στο 2024 μετά την δολοφονία της 41χρονη εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου