Άμεση αντίδραση Χατζητρακόσια για τον περιορισμό της μετάδοσης των λοιμώξεων του αναπνευστικού σε Γυμνάσια και Λύκεια


Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια , με σκοπό την εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και της γρίπης στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής.

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024,ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Νίκος Χατζητρακόσιας διένειμε υλικό που θα βοηθήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων.

«Ακούσαμε τις προβλέψεις των ειδικών για έξαρση της μετάδοσης των λοιμώξεων του αναπνευστικού και βρισκόμασταν σε ετοιμότητα. Αν η λειτουργία των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου, η προστασία της υγείας των μελών της σχολικής κοινότητας αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα, τόσο για το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, όσο και για μας. Μην ξεχνάμε ότι τυχόν νόσηση των μαθητών, μπορεί να επηρεάσει το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, στον οποίο περιλαμβάνονται και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς, υγειονομικά, ομάδες του πληθυσμού», δήλωσε ο Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος μετείχε, προσωπικά, στη διανομή του υλικού στα Γυμνάσια και Λύκεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου