Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και θερμές ευχές η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024.

Με τη συμμετοχή πολλών μελών, φίλων κι αιρετών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Θεοδωρόπουλος, καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε το “παρών” κι αφιέρωσε το δικό του κομμάτι “στον φίλο και συμμαθητή του”, Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επισημαίνοντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια θα είναι κοντά στο Ζεφύρι, με έργα και πράξεις.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Παναγίας Γρηγορούσας π. Άγγελος Κανέλλος, συνεπικουρούμενος από τους ιερείς π. Θεοφάνη Θεοφάνους και Δημήτριο Βουτσά.

Τις ευχές τους έδωσαν στον κόσμο και στον Σύλλογο ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος με διπλή ιδιότητα, εκπροσωπώντας και τον Βουλευτή Ευάγγελο Λιάκο, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου Βασίλης Αγιασωτέλης, Άννα Δασκάλου και Κώστας Ρίζος, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Φυλής και π. Δημοτικός Σύμβουλος Τόλης Βαδεβούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Γιάννης Κώτσιας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα από τα φιλόξενα μέλη του Συλλόγου

Χαρακτηριστικά Βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου