Τον Δήμο Φυλή επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Χωροταξικά ζητήματα και έργα της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Φυλής σε σύσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κοσμόπουλου και του Δημάρχου Χρ. Παππού

Λ. Κοσμόπουλος: «Βρίσκουμε λύσεις για χωροταξικά ζητήματα σε αγαστή συνεργασίαμε τους Δημάρχους της περιοχής μας»


Σύσκεψη εργασίας είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Επίκεντρο της συνεργασίας η αντιμετώπιση χρόνιων χωροταξικών θεμάτων στην περιοχή, αλλά και η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου στη Δυτική Αττική, η αντιπλημμυρική προστασία – θωράκιση της Ανατολικής Λεκάνης της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και της ευρύτερης περιοχής, ευρωπαϊκής χρηματοδότησης 14,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει: «Βρίσκουμε λύσεις σε χρόνια χωροταξικά ζητήματα του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με τον φίλο Δήμαρχο Χρήστο Παππού και με τους συνεργάτες του. 

Ακόμα, επισκεφθήκαμε το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο που ολοκληρώνεται στη Δυτική Αττική από την Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδότηση ευρωπαϊκών πόρων ύψους 14,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Δυτική Αττική πρέπει να είναι μπροστά και μόνο με σωστό σχεδιασμό, μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη».


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου