Στην Βασιλόπιτα της Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στην πατροπαράδοτη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου έδωσε το “παρών” και τις θερμές ευχές του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024.

Ο Δήμαρχος Φυλής επεσήμανε χαρακτηριστικά, πως τα Άνω με τα Κάτω Λιόσια (Νέα Λιόσια όπως λεγόταν πριν τη μετονομασία του ο σημερινός Δήμος Ιλίου) τα συνδέει κοινή πορεία κι ευχήθηκε στην νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου να είναι σιδεροκέφαλη και να την αγαπάει ο Λαός.

Έτσι το κομμάτι της πίτας που του αναλογούσε το αφιέρωσε στη νέα Δήμαρχο αλλά το πρόσφερε σε έναν εμβληματικό για τον Δήμο Φυλής και την πόλη των Άνω Λιοσίων ιερέα, που όπως υπογράμμισε έχουν μεγαλώσει μαζί, τον πατέρα Αναστάσιο Μπαστούνη που το παρέλαβε με συγκίνηση και χαρά.

Ο Δήμαρχος εξάλλου αντάλλαξε θερμές ευχές με τις Γριζοφόρες που λάμπρυναν την εκδήλωση, με τη Διοίκηση και τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου του γειτονικού Δήμου Ιλίου, που δίνει τον δικό του διαχρονικό αγώνα για την διατήρηση και τη μεταλαμπάδευση του Αρβανίτικου Πολιτισμού.

Βίντεο:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου